trevlig helg har det varit. På lördagen åkte Grappa och matte till Söderköping för att hälsa på Yvonne och pappa Zappa och halvbrorsan Elo. ( Eftersom vår övriga familj var kvar hemma misstänker jag att de i alla fall hade en lugn helg om än inte lika trevlig.  ;-) )

Yvonne hade bestämt spårdag med ett par andra kompisar så Grappa och jag hängde på. I vildsvinsbök och skarsnö fick Grappa sina första spårlektioner. 3 korta upptäckarspår fick det bli för Mini. Första spåret - fattade inget, andra spåret - aha, tredje spåret - klockrent! Det är så himla roligt att se när poletten har trillat ner. Duktiga lilla hunden.

De stora hundarna fick arbeta med lite längre spår så det tog så klart ett tag att få spåren utlagda och sedan arbeta ut dom. Så vi hann allt bli lite frusna och hungriga innan vi kom hem. Då fick Grappa presenteras för Yvonnes alla katter, får och hästar. Grappa provade med en lekinvit på hästen Max - men han svarade inte.  =-O

Yvonne fixade som vanligt till en supergod middag. Till ett glas vin satte vi oss sedan och tittade på film från Elos mh. Jätteroligt att se hur fint han löste det. Verkar som det är en både klok och vacker hoffepojk.

Grappa väckte mig 6,30 på morgonen för att gå ut och kissa och bajsa. Duktig hund! Jag tänkte att vi sover en timme till innan vi äter frukost. Tjenare....klockan blev halv 10 innan vi vaknade.  :-[ Frukost och ett sista röj med pappa så rullade vi hemåt.

Tror faktiskt att Mic o Myran ändå blev glada när vi kom hem. Husse var inte hemma när vi kom men kul att se hur Grappa sprang och letade efter honom. Och stor glädje när han kom hem.

Det var skönt att avsluta helgen med ett yogapass som jag tror kommer att kännas i rumpmusklerna i morgon.

 

Denna helg gratulerar vi vännerna Diana o Zakk som kom 2:a på rankingtävlingen i Kungsör. Så duktiga! Och Karin o Arn som startade sin första lydn.III och grejade sitt 1:a pris. Välkomna till eliten!

 

 :-)