<

Ja, det duggar inte tätt mellan dom. Lika svårt att få in rutin på detta som att få in rutin på min egen fysträning.  >:o

Midsommarveckan innebar semestervecka för min del. Började på måndagen att ta med Mic o Grappa och åka till Söderköpings bk för att möta Yvonne med Zappa o Elo och Ulla med Ällie o Goza. Vilken härlig dag vi fick. Hundarna fick varsina två träningspass och vi avslutade dagen för oss 2-fotingar med att äta på Bondens creperie vid kanalen i Sörping. Sådan dag man bär med sig länge.

På onsdagen bar det av till Nättraby för att hämta vårat gudbarn Agnes. Vi skulle få rå om henne alldeles själva i ett par dagar. Grappa och hon gillar varandra. Torsdagen tillbringade Janne, Jag o Agnes på Astrid Lindgrens Värld. Vilket ställe det är. Både barn och vuxna njuter av att vara där. Vi lyckades pricka en dag med lagom folk och lagom väder. Tur! På midsommarafton kom Agnes föräldrar Jeffa o Jonas. Så vi fick fira den tillsammans. Broder Eiwe var med och även Gräshagen kom och grillade på kvällen.

Midsommardagen tog Jeffa o jag hundarna till skogen och la spår och körde uppletande. Alla hundarna fick köra upplet men bara tjejerna fick spår. ( Berodde kanske lite på att orken tröt hos dagen-efter-Pia-o-Jeffa  ;-)  ) Jeffas bc är riktigt duktig. Men även lilla Grappa imponerade i sitt spårarbete. Så himla duktig liten! :-$

Kvällen var det knytis på gamla festplatsen Brudtallen. Morfar tog hand om Agnes och vi alla - både föräldrar och gudföräldrar- blev barnlediga och fick roa oss. Och det gjorde vi!!!  8-)

Nu har vi sagt hejdå för denna gång och hoppas att vi ses snart igen!