Lördagen tog Grappa och jag en sväng till Linköping. Jag behövde nya icebugs-skor och Djur och Uteliv hade 70% rabatt. Istället för 1800:- betalade jag 540:-.   :-$ 

Det känns bra. Lite färskfoder o tuggben till hundarna blev det ju så klart oxå. Sedan fick Grappa avlägga sitt första besök hos min bror. Han bor ett par trappor upp i ett hyreshus. Hon "spårade" före mig upp och blev jätteglad när det var en kompis som öppnade dörren vi plingade på. Medans jag gick ner till affären med gröna skylten så fick hon bli kvar där. Inga problem. Jag tror inte att hon märkte att jag varit borta. Eller så bryr hon sig inte mer än så.  :-\

På söndagen fick hon vara med och högtryckstvätta bilen. Inga konstigheter. Larmet råkade dessutom gå igång när hon satt i bilen men det bekom henne inte någe´. Vi klättrade också runt lite i husses lokaler bland pallar och jox. Skoj, skoj!

Sedan fick hon följa med Mic o matte på träning tillsammans med Malin o JoJo. Eftersom det är så mycket snö och is så höll vi till på parkeringen på Odal som var fri. Inte optimalt att träna på asfalt. Man fick välja sina moment. Mic är svårflörtad på det underlaget. När vi tränat färdigt bjöd Malin på fika. Sedan "glömde" vi Grappa hos Håkan så att det stora hundarna kunde få en ordentlig skogspromenad. När vi åkte hem så fick vi låna med oss "dogsmart hundspel". Hon ser för rolig ut när hon lokaliserar godisbiten och lyfter bort så hon kommer åt den.   :-D 

Söndagen avslutade matte med ett yogapass. Gott!

 

Så är det ny arbetsvecka igen.....