här kommer ett litet inlägg.  :-) ( Jag visste att jag skulle bli dålig på det )

Efter helgen hos Yvonne fick Grappa ytterligare uvi. Antibiotika sattes in på en gång och urinprov lämnades som det sattes odling på. De skickade även ett prov för resistensbestämning. Tisdagkvällen kräktes lilla Grappa och på natten...och på onsdagmorgonen..så blev det slut med medicinering för uvi och fokus på att lilla magen skulle komma i ordning. Onsdagkvällen var vi riktigt oroliga när det lilla monstret höll sig lugnt förutom ett par tappra försök att skoja till det med Myran o Mic. Vi försökte se till att få i henne vätska i små doser. På torsdagen vände det och vi kunde börja ge henne små portioner av dietfoder. Snart var hon vanliga lilla Grappa igen. Och vad glada vi blev när vi hittade henne på diskmaskinsluckan för att nå upp och se om det fanns något att äta på diskbänken. Och uvi:n verkade ha försvunnit av bara farten. Nu hoppas vi verkligen på att det ska hålla sig. Hon får äta tranbärstuggtabletter för att hålla surheten i urinblåsan.

 

För övrigt så har det ju vräkt ner massa mer snö vilket vi inte alls var sugna på. En del kvällar har vi tillbringat i "Hycklinge Hundarena" och lattjat lite. Vi försöker träna på att springa fort till matte och springa fort från matte. Att sno leksaken fort som f-n och att släppa fort som f-n för att få den igen. En kväll kom jag på att jag skulle introducera en tasstarget. Hon är så jäkla lättlärd lilla Mini - hon fick till några riktigt härliga stamp på den.  =-O Hon är för söt!

Men hon har också lyckats busa med Mic så att han blev rejält halt. Det blev avsevärt bättre efter ett dygns vila men han får ta det lugnt ett tag till. Ser inte ut att gå helt rent än. Nu vill vi bli av med snö och is och få fram sol o värme - i lagom dos.  8-)

 

Nu ser vi fram emot påskhelgen med ledighet och ett par dagars besök av Diana, Zakk o Dio.