Påsken "firade" vi med att bara vara hemma. Men påskafton var vi bjudna till Jannes bror o svägerska Dag o Maggan på en jättetrevlig påskmiddag.

Påskdagen kom så den efterlängtade "påskkycklingen" Diana med Zakk o Dio. Det kändes som det var länge sen vi sågs. Mic blev så klart jätteglad när han såg vem som klev ur bilen. Men jag tror att han väntade sig att även Ozzy skulle komma. Och visst är det något som saknas runt Diana.

Träning nere i Hycklinge Hundarena fick det bli några pass. Det var kul att presentera Grappa för Diana och jag lovar att Grappa kommer för alltid komma ihåg den där roliga lektanten.  :-D Och tanten gav mig så klart några braiga tips att använda i fortsatt träning med Mini.

Zakk o Dio är fantastiskt roliga att se. Framför allt Dio som jag inte sett så mycket av.

Det är ju inget att tveka på utan att Diana har skapat ytterligare ett stjärnämne. Ska bli så kul att följa dom.

Innan det var dags för dom att ge sig av hem mot Mullsjö på annandagen så tänkte vi att Grappa skulle få leka lite med Dio. Han tyckte inte om henne inomhus men Diana var övertygad om att han skulle gilla henne ute. Tjenare du - han pissade på henne - så illa tyckte han om henne. Brydde hon sig? Naä, inte värst.   :-\

Men trött blev hon i alla fall. Och dessutom fick det bli en dusch för henne.

Helgen avslutades med att vi fick klart besked om att Diana o Zakk ännu en gång ska representera de blågula färgerna med svenska landslaget i lydnad. Denna gång är det VM som går i Budapest i år. Stort GRATTIS och vi kommer hålla tummar o klor när det är dags!