med matte Ulla var på genomresa i småland så vi passade på att träffas på Vimmerby Brukshundklubb. Goza hade förärats med längre ben än Grappa och såg gängligare ut för tillfället. Hon hade också mer humör. Fräste ifrån rätt bra åt Grappa som fick finna sig i att bli lite tilltryckt. Men inte var hon så ledsen för det.

När tjejerna rasat av sig tog Ulla o jag en fika och pratade igenom våra G-ulliga tjejer.

Det var så kul att träffas. Nu dröjer det inte så länge tills nästa gång då Lintrollet har sitt kennelläger. Då kommer ett par av G-rabbarna också. Ska bli spännande att träffa dom.

Grappa o jag lekte en stund på plan sedan åkte vi till stan och promenerade. Vi hälsade på Astrid Lindgrenstatyn - lite konstig tant, tyckte Grappa. Men hon hälsade fint på henne efter att ha moffat lite först. Sedan träffade vi Matilda som vi stod och pratade med ett tag. Då satte sig Grappa lugnt o fint och tittade på allt och alla som rörde sig omkring oss. Det känns skönt när hon visar att hon kan sansa sig.

I dag lördag så var Diana o jag på Fiestad Hundklubb för en "lekdag" med Tobias o Jessika från swdi. För mig var det repetition men kul att se nya hundar och att bli lite påmind. Grappa kommer fint tillbaka med leksaker men det händer att hon viker av på sidan om mig - och vad gör jag? Jo, sträcker mig efter henne istället för att röra mig åt motsatt håll. Skärpning!

När jag kom hem blev det god middag och ett glas rött. Sedan en skogssväng med med hela gänget. Ett litet upplet med lite nya föremål. Mic var riktigt på hugget idag. Tycker annars att han har kännts trött. ( Men det tycker jag nog varje vår.   :-\ )

Grappa är blixten ut och visade ingen tvekan när det var nytt föremål. Duktig Liten! Även Myran fick hämta en grej. Hon har haltat lite och har fått ta det lite lugnt men även hon ville ju vara duktig.

I morgon blir det en tripp till Hultsfreds Bk för att lyssna på Ingrid Tapper. Har inte hört henne förut så det ska bli spännande.

natt, natt