..eller NOT! Ibland är Grappa verkligen ett hår av hin. Här om morgonen när husse skulle ställa bort frukostmuggen till diskbänken så anar han något bakom ryggen...jodå, där står Grappa på bordet och hjälpsamt städar bort smulorna. Vissa uppskattar den kreativiteten men inte vi. Han talade tydligt om för henne att små hoffevalpar, eller inga valpar, eller inga hoffar är PÅ köksbordet. Tyvärr tror jag att hon uppfattade det som "jag ska inte vara på bordet när husse är vid diskbänken".  :-\

I skogen gillar hon att vara. För där finns det hur mycket godis som helst att äta - harskit, rådjursskit och vildsvinsskit. Mumma! Sen kan man ju skrämma slag på matte genom att kasta sig ut med dödsförakt från höga stenar.

Här om dagen blev vi riktigt osams. Jag skulle ta en rastrunda och tog med alla 3 hundarna. En borste fick också följa med för jag skulle passa på att lämna lite av hundhåren i skogen istället för på golvet hemma. Vid det stoppet började den lilla Minihoffen attackera stackars Myran som inte alls vill leka utan bara försöker undvika den lilla. Mina försök att rädda Myran hjälpte föga. Den lilla rackaren - kvick och smidig som attan. Hon var j-ligt billig där ute i skogen kan jag säga. När jag väl fick tag i henne så blev det koppel på. Tvångströja hade kanske varit bra.  O:-)

Men där emellan är hon....alldeles underbar!  :-*